Galleri

Bilder talar direkt till det undermedvetna och har en förmåga att påverka känslor.

En del personer söker lugn och harmoni i sin stressade vardag, andra önskar att de hade mer energi. Någon kanske genomgår en livskris och behöver känna lite hopp i vardagen.
Jag brinner för att hjälpa folk att stimulera just den känsla eller sinnesstämning som de önskar och därför har jag samlat tavlorna i olika kategorier för att underlätta en matchning. Jag har under tuffa perioder i mitt liv fått stor hjälp av konsten och olika bilder som stöttat mig i vardagen när jag har behövt det och det är därför som jag så gärna vill hjälpa andra att göra samma sak.
Titta gärna runt i de olika gallerierna som du når via att klicka på bilderna nedan. Naturligtvis kan en tavla också väcka en annan känsla än just den som jag har kategoriserat den under. Rubrikerna kan tjäna som vägledning och inspiration.

 

Kraft & energi Vaxande & nya steg Trost & hopp

 

 

 

Harmoni & mindfulness

Litet format   Inspirationskort
Barnrummet

Mod

Blandat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intresserad av att köpa en tavla?

Jag är mån om att få till en så bra matchning mellan tavla och köpare som möjligt. Jag kan därför hjälpa till att hitta en tavla som motsvarar ditt behov och har en steg-för-steg process för att underlätta. Kontakta mig Charlotte Rönnlund via kontaktformuläret för att få ett strategisamtal där vi går igenom behoven om jag kan möta dessa och hur jag går till väga med urval, tips om hängning och ramning, prövotid m.m. Jag gör även hembesök i Stockholm med omnejd.